Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/4/6/gothiatech.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753 Underhåll | Gothiatech 4 U
076-3487400 sales@gothiatech.se

Underhåll

Behov, Anpassning och Vidareutveckling

Virusjakten kan börja!

Behov, Anpassning och Vidareutveckling

Reparationsdags?

Behov, Anpassning och Vidareutveckling

Uppdatering & Back-up

Behov, Anpassning och Vidareutveckling

Underhåll

Har du lyckats få ytterligare ett virus på din dator, eller kanske är datorn VÄLDIGT seg? Vi vet alla hur frustrerande det är när en dator eller telefon är långsam. Allting ska gå snabbt och smidigt, inte staka sig. Vi på Gothiatech vet vilken frustration detta bidrar till och hjälper gärna till!

För er företagare är det a och o att man har backuper på alla sina dokument, material, allt som man spara på sina datorer. När viktiga dokument försvinner kan konsekvenserna bli förödande. Det gäller därför att man backar upp allt ens innehåll på datorn. Vilket vi på Gothiatech jobbar med dagligen.

Därför hjälper vi på Gothiatech gärna DIG med att underhålla din elektronik i ditt hem och på ditt kontor. Allt från virusjakter till reparationer. Ju bättre man underhåller sina elektronikprodukter desto längre livslängd får de, vilket bidrar till lägre elektronik kostnader. Genom att anlita oss på Gothiatech så kan ni slippa behöva köpa nya elektronikprodukter alltför ofta!

 

Vi erbjuder följande underhållstjänster:

  • Virusjakt.
  • Reparationer av vissa elektroniska produkter (hör av dig så ser vi vad vi kan göra).
  • Hjälper dig med Uppdateringar.
  • Fixar Back-up.

 

Dessa är några av de mest eftertraktade tjänsterna som vi erbjuder inom marknadsföring. Därför är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss om du saknar en tjänst, som inte står med!

Besök gärna vår “Tjänstvillighet” sida för mer info om vårt flexibla och enkla alternativ, vid avsaknad av tjänst.