076-3487400 sales@gothiatech.se

Om oss!

Gothiatechs historia och vårt team!

Behov!

 

Anpassning!

 

Vidareutveckling!

 

Om GothiaTech

 

Gothiatech startade 2012 och har sedan dess strävat efter att hjälpa privatpersoner och företag med deras tillhörande elektroniska dilemman.

Vårt team har 27 års erfarenhet inom branschen och vi håller oss alltid uppdaterade på de nya förändringarna som sker.

Våra tjänster är för din elektronik i hemmet och på ditt företag, inom olika områden såsom underhåll, marknadsföring, ljud och bild med flera.

Våra ledord: Behov, Anpassning & Vidareutveckling, representerar hur vårt team jobbar.

Vi ser vår kunds behov, anpassar oss efter förutsättningarna och önskemålen. Sedan ser vi alltid till att utvecklas och förbättras, både kunskapsmässigt och servicemässigt så att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt!

En viktig policy vi har är att vi alltid ska hjälpa våra kunder, oavsett om vi själva kan erbjuda den efterfrågade tjänsten. Detta gör vi genom vårt breda kontaktnät som hjälper oss att visa våra kunder till det rätta stället!

För oss på Gothiatech är det mycket viktigt för oss att erbjuda våra kunder hög kvalité på våra tjänster och vår service. Vi har en väldigt personlig kontakt med våra kunder och ser alltid till att DU som kund känner dig trygg med oss, och får alltid din röst och vilja hörd!

Vi hjälper dig och Anpassar oss efter dina Behov!

 

Vårt Team!

Jenny Börjesson

Jenny Börjesson

VD

 

Anna Börjesson

Anna Börjesson

Webbdesigner

 

Mats Börjesson

Mats Börjesson

Konsult