Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/4/6/gothiatech.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753 Marknadsföring | Gothiatech 4 U
076-3487400 sales@gothiatech.se

Marknadsföring

Behov, Anpassning och Vidareutveckling

Vill du ha hjälp med sökoptimeringen?

Behov, Anpassning och Vidareutveckling

Marknadsföringsdags!?

Behov, Anpassning och Vidareutveckling

Time to go social!

Behov, Anpassning och Vidareutveckling

Marknadsföring

Känner ni att ni inte syns tillräckligt bra inom er bransch? Vi på Gothiatech jobbar dagligen med att se till att våra kunder syns bättre, både på webben och i det verkliga livet, oavsett vilken bransch du hör till. Google, Facebook, Instagram, Twitter, alla former av medier på internet har blivit allt viktigare för att kunna marknadsföra sig på rätt sätt. Att skapa ett eget AdWords konto för att marknadsföra sig på Google, eller att skapa en SEO vänlig hemsida kan vara väldigt komplicerat.

Därför erbjuder vi på Gothiatech lönsamma marknadsföringstjänster som kommer hjälpa dig på vägen uppåt! För att underlätta för dig som företagare, tar vi det komplicerade momentet, medan du endast behöver berätta hur DU vill ha det och vilka DINA mål är!

 

Vi erbjuder följande marknadsföringstjänster:

  • SEO – Sökoptimering.
  • Skapande av logotyp/logotyper.
  • Bygga en hemsida/hemsidor.
  • Upprättande av sociala medier konton.
  • Produktion av reklam broschyrer, affischer, övrigt reklammaterial.

 

Dessa är några av de mest eftertraktade tjänsterna som vi erbjuder inom marknadsföring. Därför är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss om du saknar en tjänst, som inte står med!

Besök gärna vår “Tjänstvillighet” sida för mer info om vårt flexibla och enkla alternativ, vid avsaknad av tjänst.